Головна » 2017 » Грудень » 6 » Запали свою зірку
14:20
Запали свою зірку

Сенсація року! Зібрались в Коропській школі найкращі зірки! Але не Віталій Козловський, не Руслана, а наші шкільні зірки й зірочки! День такий лише раз у рік буває, свої таланти класи в школі  представляють. Учні весело танцюють, голосно співають, дрижать у школі стіни, коли наші виступають.

     1 грудня, у актовому залі школи, було людно. Бо всі учні зібралися, щоб вшанувати мистецтво. Кожен виконавець приніс із собою неоціненний скарб – любов до поетичного слова, музики, хореографії. А ще – доброзичливість у серці. Бажання творити.

    Звучали на сцені власні вірші Марини Богуславської та Семерні Олександри, учениць 5 класу.

 

  Лірична мелодія на тромбоні, у виконанні Авраменка Олексія, учня 6-Б класу, зачарувала зал. Підхопили темп музики і гітара (виконавець Безруков Володимир 7-А клас) та баян ( виконавиця Заморій Ліна – 7-Б клас.)

     Український танок, який затанцювали талановиті школярі Карацюба Анна, Валіновська Анастасія та Солошенко Михайло, захопив дух, такі «розтяжки» викаблучував Солошенко Михайло.

    Пісня «Love the way you lie», на англійській мові, зачарувала хлопців, бо на сцені була красива учениця 9-А класу Дмитрик Анна. Не відстали від неї і Валерія Давиденко та Дарина Нескородова – 9-б кл.

     Взагалі свято пройшло на ура! Ми впевнені, що таланти, які є у дітей  не розгубляться , а навпаки примножаться і засяють нові Зірки.

 

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 502 | Додав: nik12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]