Головна » 2019 » Грудень » 16 » Відкритий чемпіонат Сумщини з класичного жиму штанги лежачи
14:52
Відкритий чемпіонат Сумщини з класичного жиму штанги лежачи

Проводжу тренування у своїх бігунів і ближче до завершення вони все питають: ще довго, ну коли вже кінець? Розпитую: в чому справа? Виявляється, після бігу поспішають «в качалку» до Вадима Смашного.

Заходжу в шкільний зал силової підготовки, а там..!!

Дітей більше двадцяти, атмосфера весела, товариська. Але діти не дурачаться – всі працюють. Вадиму – тренеру ДЮСШа – допомагає Артем Овдієнко. Юні атлети поділені на групи: хтось готується до змагань – мріє стати чемпіоном, хтось просто качається, дівчата займаються як вони кажуть "для гарної фігури".

Хлопці, дівчата, красені тренери, підтримка від директора школи І.О. Головешка – і тренувальна група живе і процвітає. І ще й Вадим та Артем добрі, харизматичні – тож і тягне дітей до них у групу мов магнітом.

На вихідних – у Краснопіллі Сумської області – пройшла бойова проба, змагання..

- І що там було, - запитую у Вадима?

- Відкритий чемпіонат Сумщини з класичного жиму штанги лежачи серед усіх вікових груп, більше ста учасників. Чудова атмосфера і організація стартів. З Коропщини було чотири учасники. На змаганнях навіть була спроба встановити світовий рекорд серед жінок – трішки не вийшло. Але вражень у дітей – по вінця. Вони так чекають змагань, так тренуються перед стартами!

- І як результати?

- Медалі отримали всі – але не хочу вводити читачів в оману щодо видатних досягнень. Просто організатори так склали вагові категорії і вікові групи, щоб всі маленькі учасники були призерами.

Тож мій Андрій Крук (категорія 59 кг, вік 2007 і мол.) посів перше місце – 40 кг – але з одного учасника.

Результат хороший і хлопець перспективний.

Вихованець Сергія Ткаченка Ельдар Дмитрик посів друге місце з двох учасників у своїй категорії.

- А як старші хлопці?

- А от старші хлопці дійсно герої.

Вихованець Сергія Ткаченка Павло Мазний посів перше місце (з 4 учасників) в категорії 66 кг з хорошим результатом – 90 кг.

Мій та Артема вихованець Роман Крук в дуже впертій суперечці з хлопцем із Глухова (всього – 5 учасників) переміг у категорії 59 кг. Його результат 75 кг. Суперник, як і весною, відстав на 2,5 кг.

До речі, хлопці за пів року додали в результаті по 10 кг.

- Щиро вітаю і Тебе, і Сергія, і Артема. І хлопців чемпіонів! До речі, Вадиме, а чому ви не виступаєте в обласних стартах – щоб дати рейтингові бали в копилку ДЮСШа?

- На жаль, офіційна федерація пауерліфтингу на Чернігівщині нічого не проводить з офіційних стартів. Є, правда, комерційні змагання. Але там тільки за участь треба заплатити 300 грн. з учасника. Так що не їздимо туди. Поки що набираємось сил – і поїдем колись на Всеукраїнські старти.

- Хто Вам допоміг з поїздкою?

- Допомогли нам, як і завжди, О.М. Курбанов та І.О. Головешко.

Наші вітання призерам та їхнім наставникам!

За матеріалами інтернет сторінки "Коропщина спортивна" 

 

 

Переглядів: 355 | Додав: nik12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]