Головна » 2018 » Вересень » 28 » Upstream у нашій школі
07:59
Upstream у нашій школі

Три дні тривали заняття молодіжного руху Upstream з старшокласниками нашої школи. Темами дня були «Замість цигарки - цукерка», «Вплив паління на організм людини» та «Скажемо наркотикам – НІ!». Цікавими були ігри-розминки, що внесли пожвавлення у дитячий колектив. На початку занять підводили підсумки за конкурсом селфі в інстаграмі, де виділяли 3 активних переможців, які отримали солодкі та пам’ятні призи.

Активними лідерами стали Фігура Влада та Годун Арсеній (9-Б), які проявили свою творчість та креативність, за що і отримали стильні футболки. Не пасли задніх і інші учні школи, приймаючи активну участь у конкурсах, отримували солодкі та заохочувальні призи: Валіновська Анастасія, Муха Анастасія, Отрош Максим, Панченко Ніна, Дворецька Дарина, Іваницька Марина, Мєхов Артем.

Фінальним був розіграш лотереї серед учасників молодіжного руху Upstream, де вручено цінні призи:

Повер Банк – Іваніхін Ілля 11-А,

навушники – Мороз Ольга 9-А,

стильна футболка – Гузаков Віталій 11-А,

чашка з логотипом – Цілюрик Микола 11А,

батончик «Снікерс» - Нешта Вероніка 10-А.

Головне заохочення – дружня атмосфера і гарно проведений час, який потрібно цінувати щодня. Учні школи були задоволені позитивною атмосферою, почутою інформацією, а найактивніші та креативні учні ще й нагороджені призами.

 

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 392 | Додав: nik12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]