Головна » 2018 » Вересень » 25 » Upstream у нашій школі
11:28
Upstream у нашій школі

   З 24 по 27 вересня наша школа радо зустрічає Upstream - молодіжний рух, який діє по всій Україні та надихає молодь розвивати таланти, займатися улюбленою справою. Соціальна програма для старшокласників «Адреналін» – захід спрямований на профілактику залежності від алкоголю, паління та наркотиків, та направлений на те, щоб показати альтернативу.
   Головна мета руху – надихати молодих людей на сміливі вчинки для досягнення своєї мети, вести здоровий спосіб життя, об’єднати молодь, яка готова надати кращий власний приклад навколишньому середовищі.
    Ведучі
Upstream  Аня та Саша цікаво провели бесіду-гру з учнями 9-11 класів про корисні звички у житті кожного з нас, прикріпивши до слова мультяшки-ролики «Ми обираємо здоров’я»,  «Разом переможемо негаразди». Організували конкурс-слайд «Вгадай що це?», де виборола перемогу та отримала подарунок Мар’яна Кузьменко, учениця 10-А класу. Триває фотоконкурс на кращі селфі в інстаграмі, де переможці будуть нагороджені призами (футболки з логотипами програми).
    Підсумовуючи матеріал, розповіли про програму  «
Adrenaline» (3-денна програма проти куріння, алкоголізму, наркоманії), затронувши у перший день одну з болючих тем сьогодення «Алкоголізм».
    Разом з учнями представники організації пройшлися по плюсах та мінусах негативної звички, де «- » назбиралося більше; показали слайд-шоу «Вплив алкоголізму на внутрішній та зовнішній стан людини».
   Програма
Upstream хоче донести  до молоді Коропщини, що можна отримати адреналін не тільки від шкідливих звичок, а й роблячи добро іншим.

Чекаємо з нетерпінням наступної зустрічі!

 

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 409 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]