Головна » 2018 » Травень » 11 » Тиждень дорожнього руху
12:49
Тиждень дорожнього руху

          У рамках десятиліття Дій з Безпеки Дорожнього Руху 2011-2020 р.р., проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 10.05.2010 року №64/255, в Україні щорічно проводяться Тижні безпеки дорожнього руху.

На підставі зазначеного вище  в Коропській ЗОШ І-ІІІ ст.ім.Т.Г.Шевченка в період із 7 до 11 травня 2018 року були проведені заходи з профілактики безпеки дорожнього руху.
Під час виконання заходів Тижня безпеки дорожнього руху в ЗЗСО був проведений єдиний урок «Безпека на дорозі - безпека в житті».
         Так, 11.05.2018 р., був запрошений екіпаж СРПП у складі начальника СРПП Сергія Григоровича Величка та інспектора СРПП Владислава Володимировича Андрущенка. У своєму виступі начальник СРПП Сергій Григорович звернув увагу учнів 10 класу на функції, покладені на працівників поліції; види правопорушень та відповідальність за них; закликав учнів виконувати вимоги правил дорожнього руху для пішохода, велосипедиста, водія. До уваги учнів були продемонстровані спецзасоби, якими  забезпечені працівники поліції ( засоби зв’язку, відеокамера, зброя, службовий автомобіль). Під  кінець  цікавої зустрічі Сергій Григорович відповів на запитання учнів.
         Цього ж дня, шкільна медична сестра, Катерина Василівна Павлюк, провела для учнів 11 класу практичні навчання з надання першої медичної допомоги постраждалим унаслідок дорожньо-транспортних пригод. Медичний працівник проінформувала про  основні види пошкоджень та продемонструвала учням правила накладання кровоспинного джгута, іммобілізуючої шини, основних видів пов’язок.

     

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 553 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]