Головна » 2018 » Квітень » 19 » Сторіччя Товариства Червоного Хреста
10:51
Сторіччя Товариства Червоного Хреста

Доброта, любов, милосердя, чуйність, розуміння, підтримка… Саме такі риси характеру прищеплені з дитинства учням Коропської ЗОШ І-ІІІ ст.. ім.. Т.Г. Шевченка.
    У ювілейний 100-річний день товариства Червоного Хреста учні нашої школи  не залишилися осторонь, а прийняли активну участь у святкуванні.
    Красномовні ведучі Максим Бугай та Анна Коренець, учні 10-А класу, розпочали захід урочистими словами про людяність та доброту і тримали цю святкову ноту до кінця заходу.
     Запорожець Роман, учень 6-А класу, розповів історію про заснування та діяльність гуманітарної організації.
    Під тематичну пісню, у виконанні Юлії Петренко та Лізи Гирич, учні 5-х класів малювали шедеври перед шкільним ганком «Сто років милосердя».
   Дев’ятикласники  підготували  енергійно-танцювальний флеш-моб, а восьмикласниці Анна Карацюба, Анастасія Валіновська (8-Б кл.), Анастасія Висоцька (8-Акл.) порадували присутніх танком «Твори добро».
     Учитель основ здоров’я Супик Н.О. провела тематичну вікторину, а шкільна медсестра Катерина Павлюк провела майстер-клас з першої медичної допомоги.
    На заході поіменно згадали і подякували коропчанам-донарам крові.
     Із вітанням та подякою виступила Таїсія Михайлівна Онопка, голова відокремленого підрозділу обласної організації Товариства Червоного Хреста.
     На завершення заходу учні могли отримати призи з безпрограшної лотареї та випустили кольорові кульки, як символ здійснення мрій та бажань, добра та любові.

     

Категорія: Різне | Переглядів: 430 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]