Головна » 2019 » Січень » 23 » Соборна Мати – Україна – одна на всіх, як оберіг
09:38
Соборна Мати – Україна – одна на всіх, як оберіг

Народилась Україна Нова,
Небувала, чиста, як дитя,
Україна Зоряної Мови,
Україна Божого Буття!

    22 січня велике свято, День Соборності України, свято рідного краю, свято нашої держави.
    Життя іде… дорослішають діти, сивіють матері – такий закон життя. Та ніколи не старітиме наша квітуча українська земля. Ми горді зватися українцями. Поклик рідної землі завжди відчували наші прадіди й діди, ті, хто живе в Україні, і ті, кого доля закинула на чужину. І де б не був українець, захвилюється аж до сліз, почувши рідне слово, рідну українську пісню.
    Україна… Її майбутнє в руках молоді. Від нас залежить, якою буде наша держава!. А держава, як і родина, має бути дружньою, сильною, здоровою, щасливою.
    Учні 8 -11 класів на виховному заході присвяченому Дню Соборності України «Соборна Мати – Україна – одна на всіх, як оберіг» поглибили знання про історичний факт злуки українського народу, переглянувши презентації,відроджували паростки духовності, співавши та слухавки українську пісню, милувались танцями, формували риси громадянина української держави, заспівавши Гімн України та приклавши руку до серця, виховували глибоку повагу та любов до Батьківщини декламуючи вірш про нашу неньку-Україну.
    Кровоточать рани наших сердець з приводу того, що відбувається на Сході нашої держави. Не висихають сльози на очах матерів, сини яких захищають єдність і незалежність рідної землі. Але захист Батьківщини – це не тільки мужність, не тільки відданість, це ще і смерть. Наші учні хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв Небесної сотні, борців за свободу людей під час Революції Гідності, героїв, що полягли у боротьбі, захищаючи суверенітет, незалежність та територіальну цілісність нашої України.
    На завершення свята ведучі, учні 8-Б класу Іван Булюк та Тетяна Бабич, побажали всім міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє України!

Соборність – це символ.
Символ боротьби за волю,
Порозуміння між людьми…
І часточка надії і віри у майбутнє.

Так, віримо у майбутнє нашої великої родини, що зветься Україною.

Категорія: Свята | Переглядів: 342 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]