Головна » 2019 » Лютий » 28 » Молодь за чисте навколишнє середовище!
14:13
Молодь за чисте навколишнє середовище!

    27 лютого в залі засідань Коропської селищної ради пройшла публічна консультація щодо вирішення проблеми засмічення Коропської ОТГ. Окрім громадської організації «Центр UA» спільно з представниками ради Коропської об’єднаної територіальної громади, місцевих громадських спілок, комунальних підприємств та сільських старост на заході також були присутні учні та соціальний педагог Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г.Шевченка: Пищиков Вадим (9-Б), Ложечка Вікторія (10-Б), Пальчиковська Вікторія   (10-Б), Даниленко Оксана (11-А), Очкур Світлана Леонідівна (соціальний педагог).
  Учасниками засідання було обговорено питання щодо засмічення навколишнього середовища в Коропській ОТГ, централізований вивіз, сортування та переробка сміття, і, звісно, зміну поведінки мешканців, які викидають сміття у непризначених для цього місцях. Учні нашої школи були активними в обговоренні, де і мали змогу висловити свої бачення з даної проблеми та поділились своїм досвідом та досвідом своїх попередників щодо збереження чистоти в нашому містечку. Доречі, голова Коропської селищної ради Журавель Віктор Іванович відмітив наших учнів, які першими запропонували встановити спеціальні контейнери для пластикових відходів.
  Для молодого підростаючого покоління такі зустрічі є дуже корисними, адже є можливість поширити серед однолітків ідею збереження чистим наш мальовничий край.

Категорія: Різне | Переглядів: 345 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]