Головна » 2019 » Березень » 12 » Ми проти булінгу!
10:56
Ми проти булінгу!

  Вже немало було проведено уроків і різних бесід з учнями щодо актуальної сучасної проблеми - поширення булінгу серед учнівської молоді.
  Сьогодні соціальний педагог Очкур Світлана Леонідівна провела з учнями 6-А класу цікаве тренінгове заняття: «Профілактика булінгу в учнівському колективі». Метою такого заняття було ознайомлення учнів з поняттям, формами та структурою булінгу; виховання почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства; розвиток вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формування навиків відповідальної та безпечної поведінки. Заняття пройшло нетрадиційно для учнів в тренінговому кабінеті, коли учні сиділи колом і бачили один одного в обличчя. Цікавими стали для дітей вправи з яблуками, паперовими сердечками та робота в групах, де учні вчилися відрізняти подразнювання від булінгу. На занятті був присутній старший інспектор з ювенальної превенції Коропського відділення поліції Рощик Андрій Анатолійович, який роз’яснив учням несення відповідальності за наслідки ситуації булінгу.
 
Наприкінці заняття учні отримали  різні цитати, прислів’я, вислови, які мають на меті допомогти у самовдосконаленні та отриманні позитивних емоцій. Але, насправді, головною метою було попередження насильства серед учнів.

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 329 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]