Головна » 2019 » Грудень » 5 » Марафон добрих справ
11:14
Марафон добрих справ

    Доброта – одна з найголовніших людських чеснот. Саме щиру доброту і підтримку особливо цінують. Доброта завжди йде поруч з безкорисливістю, вона не чекає подяки або взаємної допомоги. Задоволення повинні приносити добрі справи самі по собі, без очікування  винагороди чи похвали.

    З 25 листопада по 4 грудня наша школа відзначала тиждень Добра та Толерантності. Протягом тижня, та і взагалі року, діти робили добрі справи. А на серці дорослої чи маленької людини, а то і тваринки стає тепліше тоді, коли їй допомагають і вона бачить радість в очах дітей.

    4 грудня проходила зустріч депутатів класів за круглим столом, де учні звітували про добрі справи, які вони роблять поодинці чи всім класом. Дуже приємно, що жоден учень нашої школи не залишається байдужим до чужого горя.

    Наші діти підгодовують безпритульних тварин, допомагають втомленим перехожим донести сумку до будинку, перевести стареньку людину через дорогу. Звучало неодноразово, що наші діти беруть участь у екологічних проектах (збір каштанів, жолудів), приймають активну участь у озелененні шкільної території та збереженні чистоти нашого рідного містечка.

    З любов’ю, повагою та вірою в перемогу, учні школи допомагають нашим воїнам, котрі є учасниками бойових дій на Сході.

     Справжніми добрими сміливцями-героями  виявилися учні 10-Б класу Ярослав Клименко та Вадим Тарасенко, які рятували дитину, що провалилася під лід та провели бесіди по техніці безпеки на льоду дітям, які знаходилися на річці.

  -  Коли ми просто озирнулися навколо себе і усвідомили, що поряд з нами є так багато людей, які чекають нашої посмішки, підтримки та розуміння, ми зрозуміли: нам варто спробувати виявляти доброту до всіх і повсякчас. Для цього не потрібні спеціальні дати.

    Учні нашої школи закликають : потрібно намагатися бути добрим до всіх і не просто добрим, а добрим безмежно і безкорисливо.

    Найвища наука  життя – мудрість,  а найвища мудрість – бути добрим. Добра багато не буває! Тож, давайте творити добро!

   

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 310 | Додав: nik12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]