Головна » 2019 » Жовтень » 26 » Кубок "Єдності"
09:36
Кубок "Єдності"

25 жовтня в Понорниці проходив турнір з міні – футболу, участь в змаганнях приймали команди які потрапили в фінальну частину Чемпіонату Коропщини  з міні – футболу у двох вікових групах. У старших це команди – Понорниці, Радичева, Коропа та Карильского. Діти 2007 р. н. та молодші були представлені командами з Понорниці, Черешеньок, Коропа та Риботина.

Змагання були організовані на дуже високому рівні і пройшли дуже цікаво та захоплююче. Результати всіх зустрічей продемонстрували, що всі команди на даному етапі знаходяться майже на одному рівні і у більшості ігор переможець визначався на останніх секундах гри.

Нажаль, наші команди підійшли до цих змагань ослабленими, діти не встигли відновитися після пів – фінальних ігор Чемпіонату Коропщини  з міні – футболу. Лідер старшої команди П'ятенко Владислав отримав травму тому не зміг у на повну силу допомогти своїй команді, як результат у нас дві нічиї та одна поразка і закономірне третє місце. Молодша команда взагалі поїхала не тільки без двох основних своїх гравців, а й без замін тому у нас одна перемога і дві поразки, як результат четверте місце.

Всі команди отримали чудові міні – футбольні м'ячі, команди переможці кубки, призери медалі. Також, у кожній команді було визначено кращих гравців, які отримали кубки Кращого гравця.  У наших командах це П'ятенко Владислав та Прохоренко Максим.

Честь Коропської школи на цих змаганнях захищали - Збірна школи : П'ятенко Владислав, Проскура Владислав, Сундіга Олександр, Ложечко Олег, Лаврик Ярослав, Бойко Олександр, Ворожбит Олексій, Смоловик Віталій, Величко Олександр, Помпа Ігор, Євтушенко Володимир.

Учні 2007 р. н. і молодші: Прохоренко Максим, Цибко Данііл, Верещака Богдан, Гаврусенко Арсен таБойко Сергій.

Дякуємо організаторам за чудове проведення змагань і за прекрасні нагороди. Також дирекції школи та відділу освіти за можливість поїхати на змагання.

Переглядів: 359 | Додав: nik12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]