Головна » 2018 » Грудень » 20 » Коропські школярі відвідали центр зайнятості
12:08
Коропські школярі відвідали центр зайнятості

  19 грудня учні Коропської школи І-ІІІ ст. ім. Т.Г.Шевченка завітали до  Коропської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості на день відкритих дверей для учнівської молоді та випускників навчальних закладів.
    Спочатку фахівець з питань зайнятості І категорії відділу надання соціальних послуг Соловйова Ю. А. нагородила наших учениць початкової школи за активну участь  в районному конкурсі дитячих малюнків «Професія моєї мрії» серед дітей молодшого шкільного віку. За словами Юлії Анатоліївни, на конкурс було подано 137 малюнків дітей із 11 навчальних закладів району. Отож, учениці нашої школи
  Кондратенко Анна (3-В кл.) отримала грамоту за зайняте 3 місце та подарунок - акрилові фарби, а  Момот Тетяна (3-В кл.) – подяку та заохочувальний приз - зошит із  ручкою.
  Продовженням зустрічі було ознайомлення учнів 9-А класу з консультаційною мережею «Моя професія». Школярів проінформували про реєстрацію у даній мережі та її можливості, результативність. На сторінці профорієнтаційних методик розміщено список тестів для проходження кожного учня, а саме:

- методика дослідження профорієнтаційних інтересів;

- методика дослідження IQ і інтелектуальних професійно-значущих якостей;

- методика дослідження соціально-психологічних професійно-значущих чинників.

   За результатами проходження тестів, для учня стає доступним перегляд рекомендованих професій і планування подальшої аналітичної роботи. Тож побажання учням – успіху на шляху професійного самовизначення.

Категорія: Екскурсії | Переглядів: 346 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]