Головна » 2020 » Січень » 21 » Гра-мандрівка «Хай в серці кожної дитини живе любов до України!»
14:56
Гра-мандрівка «Хай в серці кожної дитини живе любов до України!»

Учні 4А класу та  класний керівник Г.А.Макуха завітали до Коропської районної бібліотеки для дітей, щоб прийняти участь в грі-мандрівці «Хай в серці кожної дитини живе любов до України!»

Діти дізналися більше про історію України, про День соборності України. Разом вирішили, що маємо бути патріотами своєї країни, робити все, щоб вона завжди була єдиною і неподільною

А потім поділилися на команди, та вирушили в уявну подорож по Україні. Дівчата змагалися проти хлопців. Виявилося, що державні та народні символи краще знають хлопці, а от прислів’я та вірші швидше складають дівчата.

Капітани Гук Станіслав та Полєвик Софія разом справились із своїм завданням. Вони згадували міста України, називали тварин, птахів, які живуть у нас.

У літературному конкурсі кращими знову були хлопці, напевно, вони уважніше читали.

Реклама українських товарів була цікава та оригінальна і у хлопців, і у дівчат.

А творчий конкурс довів, що в класі всі діти талановиті, можуть і вірші читати, і танцювати. Але найбільше грою на саксофоні  вразив Крук Саша та грою на фортепіано Сагань Анастасія.

Перемогли із невеликою перевагою хлопці. Мабуть, так і  потрібно, адже ростуть справжні захисники нашої країни.

Діти отримали невеличкі подарунки та написали побажання нашій країні на голубах миру та прикріпили до карти України. Миру, єднання, щастя, багатства, добра, любові, гідності, квітучості. Бажають діти нашій державі.

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 290 | Додав: nik12345 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]