Головна » 2019 » Жовтень » 24 » Футбольні змагання(півфінал)
09:25
Футбольні змагання(півфінал)

23 жовтня на стадіоні Коропської ЗОШ І ІІІ ст. ім. Т. Г. Шевченка проходив пів – фінальний етап Чемпіонату Коропщини  з міні – футболу серед школярів. Змагання відбувалися у двох вікових групах – збірна школи і учні 2007 року народження та молодші.

Нашими суперниками в пів-фінальних іграх були команди з Карильського та Атюши, ігри в групах зараховувались. Збірна школи і команда учнів 2007 р. н. та молодщі впевнено перемогли в усіх своїх суперників.

 

 

Результати ігор:

Збірна школи

Учні 2007 р. н. та молодші

Короп – Атюша 4:1

Короп – Атюша 1:0

Короп – Карильське 2:1

Короп – 1:0

Короп – Лукнів 5:1

Короп – Риботин 3:1

Честь Коропської школи на цих змаганнях захищали - Збірна школи: П'ятенко Владислав, Проскура Владислав, Сундіга Олександр, Ложечко Олег, Лаврик Ярослав, Бойко Олександр, Ворожбит Олексій, Смоловик Віталій, Величко Олександр, Помпа Ігор, Євтушенко Володимир.

Учні 2007 р. н. і молодші: Прохоренко Максим, Демченко Максим, Цибко Данііл, Верещака Богдан, Гаврусенко Арсен, Бойко Сергій, Аношенко Євген та Креньов Нікіта.

У фінальну частину змагань, яка пройде у травні, потрапили обидві Коропські команди, Карильське (збірна школи) та Риботин (діти 2007 р.н. та молодші).

 

Переглядів: 264 | Додав: nik12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]