Головна » 2022 » Лютий » 16 » Емоційно, весело та цікаво пройшов другий день тижня початкових класів
10:19
Емоційно, весело та цікаво пройшов другий день тижня початкових класів

Вівторок

Казка- це подорож у країну чудес

1. «Казкова читальня»(казки В. О. Сухомлинського).

2. Інсценізація казки.

3. Конкурс читців казок.

Де живе казка? Іноді здається, що казка живе серед нас. Хтось добрий і працьовитий, як Попелюшка, хтось грайливий і безтурботний, як Круть і Верть, хтось сміливий і сильний, як Котигорошко, хтось розсудливий і розумний, як Кіт у чоботях. Дівчаткам подобаються принцеси, хлопчикам-лицарі. Казка живе в дитячій уяві, в дитячій душі, в дитячому серці. У перших класах відбулися інсценізації казок «Ріпка», «Сьома дочка».

Учні малювали малюнки до казок, презентували улюблені книжки, пройшлися стежинами В. Сухомлинського, слухали оповідання В. О. Сухомлинського, які зачитали учні 4-х класів, відбулася вікторина «У світі казки чарівної» також діти відвідали Катрусин кінозал, де переглянули мультфільм «Пригоди Буратіно».

У других класах згадували казки В. О. Сухомлинського, слухали аудіо та відеозаписи його казок. Провели конкурс читців , взяли участь у виставці малюнків до казок В. О. Сухомлинського, підготували інсценізацію казки «Соловей та жук».

15 лютого учні 3-х класів інсценізували казки В. Сухомлинського для своїх однокласників. Здобувачі освіти з цікавістю переглядали казку «Вовчі ікла». Також прослухали аудіо казки відомого письменника та познайомилися з новими його цікавими казками. Учні 3-А класу збудували палаци, в яких, за уявою дітей, мешкають казкові персонажі. Емоційно минув день і в четвертих класах. Діти змагались у конкурсі читців казок В. О. Сухомлинського, інсценізували казки , здійснили екскурсію на казковий ярмарок та побували у казковій читальні.

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 183 | Додав: Igor | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]