Головна » 2021 » Вересень » 1 » Дорогі школярі! Шановні батьки, колеги!
10:31
Дорогі школярі! Шановні батьки, колеги!

Щиро вітаємо вас з Днем знань!

1 вересня — це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових вершин.

1 вересня — це початок нового етапу в житті для діток, які стали сьогодні першокласниками. Ласкаво запрошуємо вас до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть ненудними, книги — цікавими, шкільна дружба — міцною!

1 вересня для одинадцятикласників — це надважливе 1 вересня в їхньому житті.

Дорогі 11-класники! Пам’ятайте, ваша подальша доля — у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти ЗНО і потім піти своїм шляхом в доросле життя.

Шановні батьки, бабусі й дідусі! І вас вітаємо зі святом! Ви всі з хвилюванням проводжаєте своїх найрідніших дітей до школи! Нехай у вас завжди вистачає на них тепла, любові та енергії, часу та грошей! Бажаємо вам — терпіння, мудрості, сили.

Шкільні роки — це чудова і незабутня пора для кожної людини. Ким би не стали ви, наші учні, у своєму майбутньому житті, сподіваємось, ви завжди тепло і вдячно будете згадувати школу, вчителів і однокласників. Отож, успіхів усім, хто увійде сьогодні в гостинно відчинені двері нашої школи!

Категорія: Свята | Переглядів: 501 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]