Головна » 2018 » Грудень » 5 » Добро спішіть творити, люди
08:43
Добро спішіть творити, люди

      Людина приходить у світ для добра... Та щоб жити у цьому багатогранному і складному світі гідно, треба багато чого навчитись, знати, вміти, а головне – бути доброю і мудрою людиною.
    Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину.,.розрадити у горі і біді – це в характері нашого народу.
   Про свої добрі діла, свої гарні вчинки на звітному концерті «Звіт про добрі діла» розповідали учні 5-10 класів. Діти повідомили, що лікування добротою потребують не тільки хворі й самотні, а  й цілком благополучні і здорові люди, у яких душа черства і глуха до чужого горя. Лікування милосердям потрібне і тим, хто не бачить і не чує кривди болю, несправедливості, горя. Із такими сліпими, глухими треба говорити, будити їх словом життєлюбним і проникливим.
    Учні розповіли, що вони долучилися до акції «Турник – рятівник», де допомогли своїми зусиллями та спритністю заробити грошей онкохворій дитині Олександрі Максюрі, також допомогли і фінансово цій родині. Наші учні поважають ветеранів, учасників АТО(зібравши жолуді – допомогли воїнам АТО), літніх людей, допомагаючи їм по господарству, на дорозі, а то і спілкуванням, добрим словом.
    Наші учні не залишають у біді і своїх найменших друзів – тваринок, птахів – дають притулок бездомному, годують пернатих, захищають беззахисного і скривдженого.
    Члени клубу «Промінь» ( учні 9-11 класів)творять добро під таким девізом: « Допомогти ближньому пережити горе  - значить наслідувати Бога в доброті. Для цього Бог дав нам заповіді Любові, Добра, Милосердя».
    Свої дотепні та цікаві виступи підтвердили учні талановитими художніми номерами, які заполонили душу глядачів, подарували настрій до кінця дня.

Добро спішіть творити, люди,
Воно, як сонце, зігріва,
В добрі нам всім зручніше буде,
Без нього затишку нема.

Переглядів: 379 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]