Головна » 2018 » Вересень » 5 » До школи – з «фірмовими» щоденниками
11:52
До школи – з «фірмовими» щоденниками

    Цьогоріч більшість учнів опорної школи ОТГ – Коропської – записуватимуть домашні завдання та отримуватимуть оцінки від учителів у яскраві щоденники, розроблені спеціально для Коропської ЗОШ.

Ідею «іменного» учнівського щоденника навчального закладу запозичив директор школи Іван Головешко під час виїзної наради. Переваги такого вигляду і змісту чи не найголовнішого «учнівського» реманенту він зміг оцінити у Козельці.

Там Івану Олексійовичу подарували щоденник, випущений для Козелецької гімназії, − розповідає заступник директора з виховної роботи Лариса Лисенко. – Привізши, він показав його учителям, тож так і з’явилася ідея виготовити аналогічний щоденник для учнів Коропської школи. Звичайно, серед батьків ми провели опитування: чи згодні, чи не згодні, і скільки є охочих замовити щоденники. І придбали відповідну їхню кількість.

Надрукували 400 примірників у типографії в Конотопі Сумської області. Загалом, «фірмові» щоденника мають близько 85% учнів школи. Коштує один 35 гривень.

  На обкладинці щоденника розміщена фотографія закладу і краєвиди селища та Коропщини. Всередині є інформація про заклад, а також різні довідкові дані, як у кожному учнівському щоденнику.

 

 

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 412 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]