Головна » 2019 » Травень » 27 » До побачення, рідна школо!
09:38
До побачення, рідна школо!

  Останній дзвоник – це свято, сповнене сонячного тепла, веселих посмішок друзів. Уроки закінчилися і попереду тепле літечко, пора канікул.
  А для випускників? А для них – бентежна мить. Попереду здача ЗНО, вступ до вузів, доросле життя.
  На святі в нас були присутні гості – голова об’єднаної територіальної громади Віктор Журавель, козаки,  (Максим Прохоренко  (6-Б кл.), Роман Запорожець (7-А кл.) та бджілки, учениці 4 класу.
 Козаки принесли Горішок знань , де директор школи, Іван Олексійович Головешко, «розбив» його та нагородив грамотами переможців районних, обласних та всеукраїнських олімпіад.
   Бджілки побажали випускникам трудитися не покладаючи рук, здати успішно ЗНО, а первачки, на згадку про школу, своїм дорослим друзям подарували маленькі дзвіночки, щоб відлунювали у серцях одинадцятикласників дзвоном шкільних чудових років.
  Зі словами подяки до вчителів, техпрацівників, кухарів звернулися випускники, а свою мрію намалювали у вигляді зірочки, щоб вона виблискувала золотими  розсипами досягнень школи і кожного року плоди збільшувалися.
  На останній урок у житті одинадцятикласників пролунав шкільний дзвінок із рук випускників Дмитра Колодка та Ніни Панченко.
    Із закінченням навчального року, рідна школо!

Категорія: Свята | Переглядів: 397 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]