Головна » 2022 » Січень » 13 » Безпека дітей на дорозі
10:15
Безпека дітей на дорозі

Одна з найпоширеніших причин ДТП в Україні – низька видимість пішоходів в темний час доби, особливо в осінньо-зимовий період. Дуже часто водії просто не мають змоги побачити пішоходів на достатній для успішного гальмування швидкості. Але вирішити цю проблему можна за допомогою світловідбивних елементів. Тому сьогодні в Коропській ЗОШ було проведено захід, ініційований Молодіжною радою за підтримки Коропської селищної ради по безпеці руху в нічний час.

Просвітницько-профілактичну роботу провели: Оксана Нестеренко (завідувач сектору по наданню соціальних послуг), Дарина Мальцева (начальник відділу Коропського бюро правової допомоги, голова молодіжної ради Коропської ТГ), Андрій Прохоренко (інспектор з РПП сектору поліцейської діяльності №2 Новгород-Сіверського РВП, капітан поліції). Наші гості прийшли не з пустими руками, а принесли з собою світловідбивні браслети, які роздавали учням на перервах та уроках.

Учасникам освітнього процесу також розповіли про безпеку руху на дорозі, про важливість використання світло відбивних елементів та правила їх носіння. Безпека дітей на вулиці – одна з важливих тем, тому такі заходи є дуже цінними.

Учасники освітнього процесу Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г.Шевченка щиро вдячні організаторам і всім, хто долучився до даної акції, за цікаву та корисну зустріч.

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 367 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]