Головна » 2018 » Вересень » 21 » Бажаємо Україні миру
13:26
Бажаємо Україні миру

Мир! Це слово звучить по-різному на всіх континентах Землі, але скрізь воно означає можливість спокійно жити під чистим блакитним небом, вчитися, працювати, любити і поважати один одного.

   Мир – це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру нема дитинства, нема майбутнього.

   21 вересня – Міжнародний День Миру. У цей день проходять різні заходи та кампанії, з метою привернути увагу до необхідності підтримки миру.

   Учні Коропської  ЗОШ також долучилися до проведення всеукраїнської акції «Голуб миру».

    Загальновідомим символом миру є голуб. Цю емблему-символ власноруч виготовили учні 2-11 класів. Початкова ланка, учні 1-4 класів, малювали на асфальті кольоровою крейдою малюнки «Ми хочемо у мирі жити»; 5-ті класи виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. 6-7 класи виклали слово МИР, а учні 8-9 класів, у цей сонячний день, випустили в небо голубів та жовто-блакитні кульки, в знак солідарності з проханням  донести до країн світу, що діти України за мир.

   Свято закінчилося пішою ходою до меморіалів Скорботній матері та Небесній сотні, де учні вклонилися та поклали квіти воїнам-захисникам (адже саме сьогодні 75 річниця визволення Коропщини від німецько-фашистських загарбників), подякували за збережений мир і спокій в Україні, що зростають вони, наші діти, здоровими і щасливими. Ні війні! Ми за мир!

 

 

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 801 | Додав: nik12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]