Головна » 2022 » Лютий » 16 » Афганістан: подвиг, біль, пам'ять
14:28
Афганістан: подвиг, біль, пам'ять

Перегортаємо сторінки Афганської війни, яка й сьогодні, через 33 роки з дня виводу військ, нагадує про себе невигоєним болем згорьованих родин, що втратили своїх синів, нагадує муками і стражданнями тих, хто пройшов через неї і залишився живим.

З метою вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у нашій школі, 15 лютого, було проведено захід «Афганістан: подвиг, біль, пам'ять».

У своїх повідомленнях учні 8-В класу відзначили героїзм, дружбу, взаємопідтримку воїнів-інтернаціоналістів, які ще й донині у тривожних снах бачать бої та затуляють від куль один одного.

Відбулася зворушлива зустріч із учасниками бойових дій, працівниками нашої школи, Василем Петровичем Левчиком та Ігорем Вікторовичем Хурдою. Учні вручили пам’ятні подарунки воїнам-інтернаціоналістам.

Сподіваємось, що відлуння Афганістану буде як спогад і ніколи не повториться. Схилимо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя, увійшовши у безсмертя, покладемо квіти до меморіалу, вшануємо хвилиною мовчання.

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 181 | Додав: Igor | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]