Головна » 2018 » Квітень » 26 » 25 квітня зустріч молоді Коропської ОТГ
12:02
25 квітня зустріч молоді Коропської ОТГ

Участь у житті громади – це в першу чергу активна громадянська позиція, що передбачає наявність прав, засобів, простору та можливостей для участі в процесі прийняття рішень, що впливають на життя громади. Саме громадська організація «MART» в рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини» проводить і реалізує проект «Громада, де чути голос молоді».

Представники громадської організації «MART» завітали 25 квітня на Коропщину з метою залучення молоді до участі в прийнятті рішень та формуванні молодіжної політики на місцевому рівні.

На зустрічі були представники Коропської ОТГ та молодь з різних шкіл району. Учні нашої школи (9-10 кл.) були активними учасниками в обговореннях, висловленні своєї думки.

Дуже цікавою була екскурсія по слайдах: «Кожен має право знати свої права», яку проводив студент­-одноліток. Після перерви на брейк-каву було обговорено права і обов’язки дітей та створення молодіжної  ради на місцевому рівні для покращення становища молоді.

Учні школи прослухали короткий курс захисту своїх прав та дійсно зацікавились своєю активною участю в житті Коропської ОТГ.

Категорія: Різне | Переглядів: 386 | Додав: nik12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]