Головна » 2020 » Вересень » 25 » Загальношкільна звітно-виборча учнівська конференція «Країна дитячих мрій»
12:25
Загальношкільна звітно-виборча учнівська конференція «Країна дитячих мрій»

Одним із принципів виховання в нашій школі є поєднання педагогічного керівництва з ініціативою і самодіяльністю учня. Учнівське самоврядування виховує і формує свідомого, з активною громадською пропозицією громадянина України. Воно сприяє виробленню в учнів почуття господарів своєї школи, покращенню стосунків і діяльності, вміння співпрацювати на принципах гласності і демократії, через включення дітей у динамічну систему ролей, які є своєрідним тренажером, де ці навички практично виробляються і закріплюються. У нашій школі діє парламентсько – президентська республіка. Очолює її Президент школи на чолі з Віце –президентом, Головою Верховної Ради школи та Міністром кабінету міністрів. Працює 8 міністерств: Міністерство освіти, Міністерство МВС, Міністерство контролю та захисту прав та гідності учнів, Міністерство ЗМІ, Міністерство по бібліотечній роботі, Міністерство відпочинку та дозвілля, Міністерство по роботі з молодшими школярами, Міністерство по пропаганді здорового способу життя. Екологія та охорона довкілля, кожне з яких виконує свою роботу. Протягом двох тижнів від учнів школи надходили пропозиції щодо кандидатур на пост Президента школи. Загальношкільна виборча комісія зареєструвала (згідно заяв) 2 кандидатів на пост Президента учнівського колективу нашої школи. Це:

1. Богуславська Марина Русланівна, 8-А кл.; відмінниця, активістка школи, член міністерства відпочинку та дозвілля.

2. Іллющенко Дар’я Олександрівна, 10-Б кл.; активна учасниця художньої самодіяльності школи, член міністерства по пропаганді здорового способу життя. Екологія та охорона довкілля, кожне з яких виконує свою роботу.

І ось день виборів – 25 вересня. У карантинних умовах голосування проходило «на дому», тобто по класах. Віце-президент школи Анна Карацюба та Міністр кабінету міністрів Роман Запорожець пройшли по класних кімнатах зі скринькою, а активісти 5-11 класів (5 учнів) віддали свій голос на найкращого, найдостойнішого Президента школи. Отож, вітаємо: Президент школи - Марина Богуславська. На ІІ місці (розрив у 10 голосів) Дар’я Іллющенко, вона займає посаду Голова Верховної Ради школи. Новообраний Президент склала присягу та отримала поздоровлення від директора школи Івана Олексійовича Головешка, вчителів, учнів, товаришів.

 

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 266 | Додав: Igor | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]