Головна » 2017 » Грудень » 6 » Тиждень добрих справ у Коропській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка
14:54
Тиждень добрих справ у Коропській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка

Даруй усмішку людям
Остерігайся зради,
Будь стриманим, люб’язним ,

Радій усякій перемозі, отримуй ласку в Бозі,
Отак живи щодня і запанує в світі ДОБРОТА

   Людина приходить у світ  для добра. А щоб жити у цьому багатогранному і складному світі гідно, треба багато чого навчитись, знати, вміти, а головне – бути доброю і мудрою людиною.

   13-19 листопада 2017 року – Тиждень добрих справ у Коропській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка. Учні із задоволенням  виконували добрі справи: «підганяли» знання слабшим у навчанні учням, допомагали класним керівникам та вчителям в організаційних питаннях, відвідали людей похилого віку, ветерана війни Якова Андрійовича Юденка, принесли їм продуктів, попрацювали по господарству; розділили зі своїми однокласниками радість і горе, а то і просто посміхались доброю посмішкою.

«Тиждень добрих справ – це наче чарівний тиждень. Робити добро – це так приємно, відчуваєш себе бадьорим, неначе набрався нових сил», - говорять учні Коропської ЗОШ.

    Підсумовуючи тиждень, було дуже приємно слухати про добрі справи дітей, зроблені маленькими руками та з великим серцем. Наші учні виступали в ролі лікарів, ветлікарів, хореографів, домогосподарок.  На сцені прозвучав вірш, написаний ученицею 9-А класу Мар’яною Кузьменко « Вірш про добрі діла», де на папері вилилися всі добрі справи, які варто робити у повсякденному житті, а також пролунали пісні-побажання добра в родини, як у шкільні так і домашні.

Хоча тиждень і закінчився та попереду ще багато Добрих справ, які зроблять учні Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка.

 

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 430 | Додав: nik12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]