Головна » 2018 » Грудень » 12 » Профорієнтаційний урок
15:02
Профорієнтаційний урок

У житті кожної людини настає момент, коли необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень – вибрати справу до душі, за покликанням, тобто професію. Ознайомлювати дітей з професіями потрібно з самого дитинства, щоб у майбутньому у них не виникало труднощів з питанням "Ким я хочу стати?".

Сьогодні фахівці Коропського районного військового комісаріату провели для учнів 11-х класів  профорієнтаційний урок, на якому презентували професію «військовий».

 Професія воїна була почесною в усі часи. Шлях захисника Вітчизни обирають для себе сильні духом, впевнені у собі люди. Щороку в країні збільшується кількість молодих людей, що бажають проходити військову службу.

Учнів поінформували щодо можливості  вступу до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони та військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів. Представники військового комісаріату зазначили, що на військову службу призивають чоловіків та жінок віком від 18 до 40 років, навіть без строкової служби. Працевлаштування здійснюється за бажанням у будь-яку військову частину України.

 

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 323 | Додав: nik12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]