Головна » 2019 » Квітень » 8 » Міс Весна 2019
09:40
Міс Весна 2019

 В останню неділю березня в усіх бібліотеках України проводиться Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Кожного року підключається до цієї акції і Коропська районна бібліотека для дітей.
  На свято до бібліотеки завітали учні 4-В класу із класним керівником Кузьменко К.В. Дівчатка, які змагалися в конкурсі, щоб обрати ту, яка буде символом весни в класі, є активними користувачами бібліотеки. Конкурс так і називався « Міс Весна 2019»
 Свято пройшло у веселій, радісній атмосфері. І учасники, і вболівальники отримали позитивні емоції. Дівчатка цікаво розповіли про себе. Хто в прозі, хто в віршах. Вони відкрилися своїм однокласникам зовсім в іншому світлі.
  Чудово справились із завданням по кулінарії, показали себе вправними господинями. Претендентки гарно проявили себе в інтелектуальному конкурсі, побули моделями, рекламували книги. . А які красиві бутерброди зробили! Смакота!
  Дівчаток підтримали хлопці, які присвятили їм чудові вірші.
 Ніхто з конкурсанток не залишився без титулів. Міс Чарівність – Айзенціммер Таня, Міс Артистичність – Кузьменко Поліна, Міс Грація – Лисенко Настя, Міс Усмішка – Горкун Аня, Міс Шарм – Соловйова Саша, Міс Весна 2019 – Муха Маша.

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 303 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]