Головна » 2019 » Травень » 20 » Чарівна краса вишиванки
11:46
Чарівна краса вишиванки

  Працюючи із дітьми, не раз переконувалася, що марно ми жаліємося, що їм цікавий тільки комп’ютер та телефон. Іноді ми не дуже добре знаємо своїх дітей. Вони чудові і зацікавити ї можна різними темами.
  Тому підтвердження бібліотечна гостина «Чарівна краса вишиванки!», на яку до дитячої бібліотеки завітали учні 3-А класу із класним керівником Макухою Г.А.
  Вони прийшли не із пустими руками, майже кожний із них приносив вишиті речі, які є в кожній сім’ї. Чого тільки не було на нашій виставці: рушники, сорочки, картини, ікони. Були речі, яким майже сто років, а були перші проби вишивання бісером.
  Діти розповідали про принесені вишивки. Були вишивки , які вишивали бабусі, прабабусі, мами, хрещені. Були і перші спроби дітей.
  Всі разом насолоджувалися піснями про вишиванки, декламували вірші.  В гості до дітей завітала Ольга Андріївна Токарєва, яка пів життя працювала в нашій бібліотеці. Вона вишиває із дитинства і вишиває досконало.
  Навіть, хлопці зацікавились тим, як красиво вишивати. Коли дивишся, як це робить Ольга Андріївна, то здається , що все просто. Але ми всі знаємо, що майстерності потрібно довго вчитися.
  Проводячи такі заходи, розумієш, що ми всі – українці, яких об’єднує у велику родину любов до рідної землі, до пісні, до вишивки. Об’єднує і великих, і малих.
  Дякуємо батькам учнів за красиві вишивки і за чудових дітей.

А.Костирко завідуюча бібліотекою для дітей.

Категорія: Екскурсії | Переглядів: 350 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]