Головна » 2019 » Вересень » 11 » Акція «Посміхнись життю, ти йому подобаєшся!»
08:37
Акція «Посміхнись життю, ти йому подобаєшся!»

Щороку 10 вересня відзначається Всесвітній день запобігання самогубствам. Останнім часом в закладах освіти особлива увага приділяється безпеці дітей, запобіганню вчинення ними навмисних самоушкоджень, які призводять до дитячих суїцидів, протидії іншим негативним явищам у дитячому середовищі.

         З метою пропагування цінності людського життя та протидії негативним явищам у дитячому середовищі в Коропській ЗОШ І-ІІІ ст.        ім. Т.Г.Шевченка соціальний педагог провела ряд заходів, емблемою яких стали життєрадісні смайлики. Було проведено профілактичні бесіди, учні середньої ланки малювали на перервах, а учні ГПД 4-х класів розфарбували асфальт біля школи веселковими смайлами та сонечками. В акції «Посміхнись життю, ти йому подобаєшся!» взяв участь інспектор ювенальної превенції Рощик А.А., який розповів дітям про цінність життя, взаємопорозуміння та взаємодопомогу.

         Дуже сподіваємося, що такі заходи допоможуть дітям у покращенні емоційного стану та допоможуть у вирішенні певних особистих проблем.

Переглядів: 405 | Додав: nik12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]